Blog

Blog

Az ISOFOAM fóliák jelentősége
Az ISOFOAM fóliák jelentősége

Az építőipari létesítményeknek egyre szigorúbb és összetettebb követelményeknek kell megfelelni.  A különböző forrásokból származó zajszennyezésekre is úgy tekintünk, mint az élő környezet szennyezésének egy típusára.

Amit tudni érdemes a tetőfóliákról
Amit tudni érdemes a tetőfóliákról

A páraáteresztő – vízzáró fóliák fontos építőipari termékek. A mai modern építészet elengedhetetlen elemei, mivel az esetek nagy részében pusztán a szigetelőanyag beépítése nem elegendő. Egykor a tetőfóliákkal szembeni egyetlen követelmény az eső és a hó elleni védelem volt.

Ismerje meg a polisztirént (“sztiroport”) és típusait
Ismerje meg a polisztirént (“sztiroport”) és típusait

A polisztirén vagy EPS (Expanded Polystyrene) egy olyan szigetelőanyag, amely már évek óta jól bevált beépített eleme a lakó- és kereskedelmi épületeknek, iskoláknak, kórházaknak, hűtőházaknak stb.. Jellemzően az épületek padlóiba, falára vagy tetőszerkezetébe építik be.

Szárazépítészet
Szárazépítészet

A gipszkarton lapok, illetve a gipsz évszázadok óta használt környezetbarát építészeti anyag. A szárazépítészeti rendszereket a belsőpítészeti megoldások kivitelezésére –  válaszfalak, álmennyezetek, tetőterek, esztrich padlók, vakolatok – használják.  Kiváló hő- és hangszigetelést, tűz-, zaj-, sugárzás-, illetve káros kipárolgás elleni védelmet biztosítanak. Mindemellett szabályozzák az épület hőháztartását is.

7 ok, amiért ásványgyapottal érdemes a tetőnket leszigetelni
7 ok, amiért ásványgyapottal érdemes a tetőnket leszigetelni

Mindenki a saját igényeinek és lehetőségeinek megfelelően, a lehető legjobb szigetelési megoldást szeretné megtalálni, ami teljesen rendben is van mindaddig, amíg az adott megoldás a kívánt hatást éri el. Beépíthetjük a teljes rendszert (kőzetgyapot, üveggyapot és kétféle fólia kombinációját), vagy egy fóliát és kőzetgyapotot teszünk, illetve van aki pedig csak üveggyapotot alkalmaz.

Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.