Rólunk

Rólunk

Cégünk családi vállalkozásként indult 2019. tavaszán. Az építőiparban eltöltött tizenhat hosszú év után új utakat álmodtam meg magamnak és a családomnak.  Az álmokból tervek, a tervekből pedig kemény munkával, kitartással és egy nagy adag hittel együtt jött létre a Beritherm. Sokan hittek bennem…a családom, barátok, ismerősök, és ezért a mai napig hálás vagyok.

 

Nagyon szeretem a szakmám és fontosnak tartom, hogy építkezési kérdésekben körültekintőek legyünk. Vevőimnek is ezt javaslom. Az évek során nagyon sok termékkel, technológiával és építőipari megoldással találkoztam. Láttam jó és kevésbé jó példákat is. Pontos képet kaptam a piacról, az innovációkról és a lehetőségekről. Ezért a legfőbb célunk, hogy a felhalmozott szakmai tudással és tapasztalattal, úgy tudjuk segíteni az üzletbe betérőket és online vásárlóinkat, hogy a legoptimálisabb és a legjobb döntéseket tudják meghozni a lehetőségeik tükrében.

 

Ugyancsak elsődleges szempont számunkra a minőségi termékek forgalmazása és a vevői igények kiszolgálása. Ennek érdekében termékpalettáinkat folyamatosan bővítjük, és igyekszünk minél több terméket online is elérhetővé tenni.

 

Mindemellett eltökélt szándékunk, hogy a jövőben is lépést tartsunk az innovációval, a termék- és technológiai újításokkal, mindezt a környezettudatosság jegyében. Rendületlenül hiszem, hogy a megfelelő szigetelőanyagok megválasztásával nem csak a pénztárcánkat kímélhetjük, de energiát takaríthatunk meg, ezáltal védve a saját környezetünket, az energiaforrásainkat, és biztosíthatjuk a hosszútávú fenntarthatóságot.  

 

Ha bármiben segíthetünk, vagy kérdése lenne, kérem keressen bátran és forduljon hozzánk bizalommal!

 

Baráti üdvözlettel,

Beri

Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.