O nama

O nama

Naše preduzeće je počelo sa radom u proleće 2019. godine, kao porodična firma. Posle šesnaest godina provedeno u građevinarstvu, sanjao sam nove puteve sebi i svojoj porodici. Od snova su se stvarali ideje, a od ideja sa napornim radom, i sa velokom dozom optimizma nastao je Beritherm. Mnogi su verovali u mene ... prvenstveno moja porodica, prijatelji, poznanici, pa sam im zahvalan na podršci.

Veoma sam posvećen svojoj profesiji i smatram da je jako važno biti oprezan u svim segmentima izgradnje. Takođe ovo preporučujem svim svojim klijentima. Tokom godina, susreo sam se sa mnogim proizvodima, tehnologijama i raznim građevinskim rešenjima. Vidio sam i dobre i manje dobre primere. Dobio sam preciznu sliku tržišta, inovacija i mogućnosti. Stoga je naš glavni cilj uz akumulirano stručno znanje i iskustvo da pomognemo našim klijentima i našim online kupcima da donesu najbolje i najracionalnije odluke pri kupovini robe shodno svojim mogućnostimana.

Takođe nam je primarna briga da distribuiramo kvalitetne proizvode i da zadovoljimo potrebe svojih klijenata. U tom cilju, neprestano širimo asortiman naših proizvoda i čineći većinu naših proizvoda dostupnim na mreži.

Međutim, odlučni smo da budemo u korak sa inovacijama, inovacijama proizvoda i tehnologije u budućnosti, u duhu ekološke svesti. Čvrsto verujem da izbor pravih izolacionih materijala ne samo da štedi naš novčanik, već i štedi energiju, štiti našu životnu sredinu, naše energetske resurse i obezbeđuje dugoročnu održivost.

Ako imate bilo kakvih pitanja ili ako Vam treba pomoć, slobodno nas kontaktirajte!

Srdačan pozdrav,
Beri

 

Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.